Rårakor på broccoli och blomkål
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rårakor på broccoli och blomkål

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 563

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2251 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 13%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 396 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala morot och lök. Riv alla grönsaker och ost. Blanda grönsaker, ost, ägg, keso och salt i en bunke.
  2. Skiva fläsk om det behövs. Stek till knapriga i stekpanna på hög värme.
  3. Stek rårakor i smör på medelhög värme. Använd cirka 0,5 dl per råraka och stek flera på samma gång.
  4. Servera med fläsk och rårörda lingon.

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Bacon och fläsk som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Stekfläsk som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen. Om fettavgången inte beaktas blir stekfläskets andel av kalorimängden 56%.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem