
Rårakor på broccoli och blomkål
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 563

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2251 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 13%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala morot och lök. Riv alla grönsaker och ost. Blanda grönsaker, ost, ägg, keso och salt i en bunke.
- Skiva fläsk om det behövs. Stek till knapriga i stekpanna på hög värme.
- Stek rårakor i smör på medelhög värme. Använd cirka 0,5 dl per råraka och stek flera på samma gång.
- Servera med fläsk och rårörda lingon.