Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 178

Kcal / portion: 814

GBR (GI) / port: 20
Recept: 3257 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 8%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om pasta > Äts ej
Så steks ägg, omelett > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Christian Campogiani
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt anvisningar på paketet.
- Skär pancetta i 2x1 cm stora bitar. Skär zucchini i ½ cm tjocka halvmånar. Vispa ägg med svartpeppar.
- Stek pancettan i olivolja tills den får fin stekyta och blir knaprig, cirka 7 minuter. Lägg upp på hushållspapper och låt rinna av.
- Stek zucchini i fettet som är kvar i pannan, peppra. Lägg ner spaghetti och pancetta med zucchinin i stekpannan.
- Omelett: Knäck ägg i skål och vispa samman. Salta lätt. Häll smeten i pannan.
- Se till att frittatan inte fastnar i stekpannan. När undersidan fått färg och ägget stelnat, lägg en stor tallrik som lock och vänd upp frittatan på tallriken. Häll ner frittatan i stekpannan igen, nu på andra sidan. Stek även den sidan gyllenbrun.
- Toppa med ruccola och servera med en enkel sallad.