Filodegsknyten med svartris och parmesan (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Knyten: 20

 

Kockskolan:

 

Om filodeg >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Filodegsknyten med svartris och parmesan (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 114

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2290 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 5%

Kolhydrater: 29%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 57 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om filodeg > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Koka ris enligt anvisning på paketet. Skölj i kallt vatten.
  3. Riv parmesan. Blanda med ris och tamarisoja. Dela filodegsarken i fyra delar. Lägg cirka 1 msk fyllning på varje ark och gör till knyten.
  4. Vispa upp ägg och pensla knyterna. Strö på sesamfrön. Baka i ugnen cirka 8 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem