
Filodegsknyten med svartris och parmesan (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 114

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2290 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 5%
Kolhydrater: 29%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Koka ris enligt anvisning på paketet. Skölj i kallt vatten.
- Riv parmesan. Blanda med ris och tamarisoja. Dela filodegsarken i fyra delar. Lägg cirka 1 msk fyllning på varje ark och gör till knyten.
- Vispa upp ägg och pensla knyterna. Strö på sesamfrön. Baka i ugnen cirka 8 minuter.