Matig sommarsallad med salami och ost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Matbröd

6.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Matig sommarsallad med salami och ost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 727

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2909 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 12%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 427 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Matbröd 6.0 skivor 16%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Hårdkoka ägg, cirka 8 minuter. Skölj av med kallt vatten, skala och klyfta.
  2. Tärna cheddar. Skiva gurka. Strimla salami. Strimla purjolök. Klyfta tomat. Skala, kärna ur och tärna avokado. Pressa citron över avokadon så att den inte blir brun.
  3. Blanda all ingredienser till salladen utom persilja. Garnera med persilja.
  4. Rör ihop vinäger, honungsdijon, salt och peppar. Tillsätt olivolja och rör om.
  5. Servera med bröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem