Parma och sparrispinnar (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 20

Grön sparris färsk

20.0 

styck

Parmaskinka skivad

20.0 

skivor

Olivolja

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Parma och sparrispinnar (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 33

GBR (GI) / port: 0

Recept: 659 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 7%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 29 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grön sparris färsk 20.0 styck 16%

Parmaskinka skivad 20.0 skivor 89%

Olivolja 2.0 msk 34%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Rulla in sparris i parmaskinka. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Ringla på olivolja.
  3. Ställ in i ugnen cirka 10 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem