
Parma och sparrispinnar (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 33

GBR (GI) / port: 0
Recept: 659 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 7%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Grön sparris färsk 20.0 styck 16%
Parmaskinka skivad 20.0 skivor 89%
Olivolja 2.0 msk 34%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Rulla in sparris i parmaskinka. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Ringla på olivolja.
- Ställ in i ugnen cirka 10 minuter.