
Sardell- och nässeldipp
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 226

Kcal / portion: 944

GBR (GI) / port: 1
Recept: 944 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 21%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Olivolja 1.0 dl 80%
Citron juice+skal 1.0 styck 2%
Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Skala och grovhacka schalottenlök och vitlök.
- Lägg alla ingredienser i matberedare. Mixa hastigt.
- Dippa med färska grönsaker.