
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 298

Kcal / portion: 698

GBR (GI) / port: 9
Recept: 2790 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 11%
Kolhydrater: 38%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enl. anvisning på förpackning.
- Rosta/stek pinjenötter i torr panna på medelhög värme till lite färg. Låt svalna.
- Skölj spenaten och lägg upp i stor skål.
Strimla soltorkade tomater och lägg dem i skålen. - Häll pastan i durkslag och låt svalna. Skölj ev. med kallt vatten för att påskynda.
- Häll ner pastan i skålen och tillsätt en skvätt olivolja. Ringla honung över och dra några varv på pepparkvarnen. Blanda.
- Smula över chevre och strö över nötter.