Het thaibuljong med risnudlar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 8

 

Kockskolan:

 

Om nudlar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Het thaibuljong med risnudlar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 43

Kcal / portion: 228

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1828 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 529 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om nudlar > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Skala och skiva ingefära. Halvera citrongräs på längden. Klyfta tomat.
  2. Häll vatten i en kastrull. Lägg i ingefära, citrongräs, limeblad, currypasta, fisksås, risvinäger och tomat. Låt sjuda 40 minuter.
  3. Sila buljongen ned i en annan kastrull. Lägg i risnudlar. Låt sjuda 5 minuter.
  4. Lägg i vattenspenat och böngroddar. Salta.

Passar till

Annes dumplings

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem