Quinoasallad med ägg och avokado
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Olivolja

0.5 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Quinoasallad med ägg och avokado

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 442

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1768 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 10%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 293 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%

Olivolja 0.5 dl 21%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka quinoa enligt anvisning på förpackning. Låt svalna.
  2. Koka ägg i 5 minuter. Skölj i kallt vatten och skala.
  3. Skala och skiva rödlök. Kärna ur, skala och skiva avokado.
  4. Blanda quinoa, jungfrusallad, rödlök och avokado.
  5. Halvera äggen och lägg på salladen.
  6. Pressa över citronjuice. Ringla över olivolja. Salta och peppra.

Kockens kommentar

Passar även som lättare ensamrätt. Tre- eller fyrdubbla i så fall portionsmängden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem