
Äggsallad med kimchi (lätt måltid)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 326

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1303 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 12%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 4%
Olivolja 0.5 dl 29%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Koka ägg i 5 minuter. Spola under kallt vatten och skala. Skär i båtar.
- Kärna ur och skala avokado. Skär i skivor. Kärna ur och skiva äpple.
- Fördela jungfrusallad på ett stort fat. Lägg på kimchi, avokado, äpple och ägg.
- Ringla över olivolja. Pressa över juce av citron. Salta.
Kockens kommentar
Kimchi är en klassisk koreansk sidorätt (bancha) av surade grönsaker. Det finns hundratals varianter, vanligast är surad salladskål (baechu). Läs mer > Klicka på ingrediensen.