Bräserad fläskfilé med tomat och mozzarella
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bräserad fläskfilé med tomat och mozzarella

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 620

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2480 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 7%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 396 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 250°C.
  2. Borsta potatis och skär i klyftor. Lägg i ugnsfast form. Ringla över olivolja. Krydda med rosmarin och salt.
  3. Ställ in i ugn cirka 20 minuter.
  4. Bräsera: Putsa kött. Salta och peppra. Stek runt om i smör i stekpanna. När köttet har fin färg tillför lite vatten eller buljong och låt sjuda cirka 15 minuter under lock.
  5. Halvera tomater. Finhacka vitlök. Grovhacka basilika. Skiva mozzarella.
  6. Skiva köttet. Lägg det i en ugnsfast form. Strö över vitlök, basilika, salt och peppar. Lägg mozzarella ovanpå.
  7. Ställ in fläskfilé i ugnen ett par minuter tills osten har smält.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem