Tamarimarinerad stekt kycklingfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tamarimarinerad stekt kycklingfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 464

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1858 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 8%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 329 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Finhacka tomater. Lägg i bunke med tamarisoja, citronskal, salt och sambal oelek. Mixa hastigt med mixerstav.
  2. Lägg i kyckling i marinaden.
  3. Dela paprika i 4 delar. Halvera majskolv. Skiva majrova. Pensla alla grönsaker med olivolja och salta.
  4. Stek kycklingen i grillpanna 5-7 minuter på vardera sidan till fin färg och tills de blivit genomstekta. Kontrollera genom att skära ett snitt i köttet, som skall vara vitt rakt igenom.
  5. Grilla grönsaker i grillpanna. Grilla 5 minuter. Vänd och grilla ytterligare 5 minuter. 
  6. Servera med rucola och pressa över lite citronsaft.

Med iPiniumplatta

Het tamarigrillad kyckling

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem