Het tamarigrillad kyckling på iPiniumplatta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

 

iPinium (stekplatta)

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Het tamarigrillad kyckling på iPiniumplatta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 464

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1858 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 8%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 329 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk Äts ej

 

iPinium (stekplatta) %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 230°C och lägg in i iPinium-platta. Se till att den blir riktigt het.
  2. Finhacka tomaterna. lägg i bunke med tamarisoja, citronskal, salt och sambal oelek. Mixa hastigt med mixerstav.
  3. Lägg i kyckling i marinaden.
  4. Dela paprika i 4 delar. Halvera majskolv. Skiva majrova. Pensla alla grönsaker med olivolja och salta.
  5. Lägg kyckling på den heta plattan tillsammans med grönsaker. Grilla 5 minuter. Vänd och grilla ytterligare 5 minuter.
  6. Servera med rucola och pressa över lite citronsaft.

Kockens kommentar

iPinium GSB (Grilla-Steka-Baka) är en grill-, stek- och bakplatta tillverkad av en aluminiumlegering som ger optimal upptagning, lagring och överföring av värme. Plattan hettas upp till 230°C och används sedan som stek-, grill- eller bakyta vid tillagning.

Fördelen med plattan är jämn, snabb tillagning utan tillagningsfett. Ett bra redskap för den kalorimedvetne och om man vill kunna tillaga rätten snabbt.

Utan iPiniumplatta

Het tamarigrillad kyckling

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem