Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 181
            Kcal / portion: 719
            GBR (GI) / port: 3
Recept: 2878 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 14%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Dressing: Mixa rapsolja, citronskal, lite citronsaft, sardeller, vitlök, kapris och parmesan i en mixerkanna till en slät massa.
 - Vänd ner massan i den tjocka yoghurten och blanda runt. Smaka av med salt och peppar. OBS! Yoghurten går ej att mixa tillsammans med de övriga ingredienserna i mixern eftersom den då blir lös.
 - Sallad: Skär bröd i kuber, krutonger. Börja med att knapersteka fläsk. Lägg på hushållspapper och låt svalna.
 - Diska pannan och häll på rapsolja. Stek krutonger gyllene och lägg även dem åt sidan på hushållspapper.
 - Bryt sallat i grova bitar och blada av örter i en stor skål. Tillsätt dressing och blanda runt. Toppa med knaperstekt fläsk och krutonger.