Carina Brydlings sallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Parmesan nyriven

0.5 

dl

Vitlök torkad

0.5 

klyfta

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Carina Brydlings sallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 719

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2878 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 14%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 397 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Parmesan nyriven 0.5 dl 3%

Vitlök torkad 0.5 klyfta 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Carina Brydling

Tillagning (30 min )

  1. Dressing: Mixa rapsolja, citronskal, lite citronsaft, sardeller, vitlök, kapris och parmesan i en mixerkanna till en slät massa.
  2. Vänd ner massan i den tjocka yoghurten och blanda runt. Smaka av med salt och peppar. OBS! Yoghurten går ej att mixa tillsammans med de övriga ingredienserna i mixern eftersom den då blir lös.
  3. Sallad: Skär bröd i kuber, krutonger. Börja med att knapersteka fläsk. Lägg på hushållspapper och låt svalna.
  4. Diska pannan och häll på rapsolja. Stek krutonger gyllene och lägg även dem åt sidan på hushållspapper.
  5. Bryt sallat i grova bitar och blada av örter i en stor skål. Tillsätt dressing och blanda runt. Toppa med knaperstekt fläsk och krutonger.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem