Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 98
            Kcal / portion: 746
            GBR (GI) / port: 6
Recept: 4479 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 4%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala potatis, morot, gul lök och vitlök. Tärna potatis. Skiva morot och gul lök. Finhacka vitlök.
 - Kärna ur och strimla paprika. Tärna tomater. Skiva chorizo.
 - Hetta upp olivolja i en stor tjockbottnad kastrull. Lägg i gul lök och vitlök, fräs någon minut. Lägg i potatis, morot och paprika, fräs ytterligare någon minut.
 - Tillsätt tomat, vatten, kummin och tomatpuré. Låt sjuda cirka 10 minuter.
 - Tillsätt chorizo och salta. Låt småputtra ytterligare 10 minuter.
 - Servera med en klick crème fraiche och ett gott bröd.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv