
Kronärtskocka med löjrom (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 97

GBR (GI) / port: 1
Recept: 387 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 6%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Creme fraiche 4.0 msk 50%
Löjrom saltad 4.0 msk 18%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Halvera kronärtskockor.
- Koka kockorna i lättsaltat vatten cirka 25 minuter.
- Servera med löjrom och crème fraiche.
Passar till
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)