Sparrissoppa (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Smör till stekning

2.0 

msk

Olivolja till stekning

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sparrissoppa (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 44

Kcal / portion: 262

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1049 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 2%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 597 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Smör till stekning 2.0 msk 18%

Olivolja till stekning 2.0 msk 21%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Ansa sparris och skär ner till 1 cm stora bitar. Grovhacka salladslök.

  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Fräs sparris och salladslök någon minut.

  3. Slå på vin, vatten och buljong. Låt småputtra cirka 10 minuter.

  4. Grovhacka koriander och lägg i kastrullen. Mixa med mixerstav. Salta och peppra.

  5. Hetta upp smör i en stekpanna. Salta och peppra pilgrimsmusslor. Stek på halvhög värme cirka en halv minut på varje sida.

  6. Serveringsförslag: Trä pilgrimsmussla på rosenstjälk. Lägg över soppskålen.

Passar till

Kronärtskocka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem