
Rödbetsgryta med chèvre
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 53

Kcal / portion: 414

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1655 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 2%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala och tärna rödbetor. Skala och finhacka rödlök och vitlök.
- Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Fräs rödbetor, lök och vitlök.
- Slå på vatten, balsamvinäger, grönsaksfond, lite salt och sambal oelek. Låt småputtra cirka 15 minuter.
- Skiva spetskål tunt och lägg ner i kastrullen. Låt småputtra ytterligare 10 minuter.
- Toppa grytan med chevre och timjan.