Rödbetsgryta med chèvre
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödbetsgryta med chèvre

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 53

Kcal / portion: 414

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1655 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 2%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 778 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala och tärna rödbetor. Skala och finhacka rödlök och vitlök.
  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Fräs rödbetor, lök och vitlök.
  3. Slå på vatten, balsamvinäger, grönsaksfond, lite salt och sambal oelek. Låt småputtra cirka 15 minuter.
  4. Skiva spetskål tunt och lägg ner i kastrullen. Låt småputtra ytterligare 10 minuter.
  5. Toppa grytan med chevre och timjan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem