
Broccolisoppa med chorizo
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 117

Kcal / portion: 884

GBR (GI) / port: 2
Recept: 3536 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 9%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillbehör:
Surdegsbröd 4.0 skivor 15%
Färskost 200.0 gram 16%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Lägg broccoli i en tjockbottnad kastrull. Slå på vatten så att det täcker. Häll i lantbuljong och grädde. Koka upp. Mixa med mixerstav.
- Skiva chorizo tunt. Lägg i soppan. Låt sjuda i 5 minuter. Salta och peppra.
- Riv parmesan grovt. Grovhacka persilja. Skölj och finstrimla purjolök. Strö parmesan, solrosfrön, purjolök och persilja över soppan innan servering.
- Servera med bröd och färskost.