Broccolisoppa med chorizo
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tillbehör:

 

Surdegsbröd

4.0 

skivor

Färskost

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Broccolisoppa med chorizo

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 117

Kcal / portion: 884

GBR (GI) / port: 2

Recept: 3536 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 9%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 756 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Surdegsbröd 4.0 skivor 15%

Färskost 200.0 gram 16%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Lägg broccoli i en tjockbottnad kastrull. Slå på vatten så att det täcker. Häll i lantbuljong och grädde. Koka upp. Mixa med mixerstav.
  2. Skiva chorizo tunt. Lägg i soppan. Låt sjuda i 5 minuter. Salta och peppra.
  3. Riv parmesan grovt. Grovhacka persilja. Skölj och finstrimla purjolök. Strö parmesan, solrosfrön, purjolök och persilja över soppan innan servering.
  4. Servera med bröd och färskost.

Passar till

Färskost med basilika

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem