Lammfärsbiff med champinjoner
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Ättiksgurka konserv

200.0 

gram

Smör till stekning

2.0 

msk

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lammfärsbiff med champinjoner

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 190

Kcal / portion: 828

GBR (GI) / port: 9

Recept: 3313 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 12%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 435 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Ättiksgurka konserv 200.0 gram 3%

Smör till stekning 2.0 msk 6%

Salt 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och finhacka lök. Finhacka champinjoner.
  2. Fräs lök och svamp på medelvärme utan att bränna cirka 5 minuter. Låt svalna.
  3. Skär potatis i jämnstora bitar. Stek potatis i smör till fin färg.
  4. Blanda lammfärs, ägg och svamphacket. Salta och peppra.
  5. Forma färsen till plattrunda biffar. Stek biffarna i smör på medelhög värme tills genomstekt, cirka 5 minuter på var sida.

Kockens kommentar

Ett bra sätt att använda överbliven potatis är att steka den. Finns det ingen sådan hemma går det bra att koka potatis låta dem svalna och sedan steka. Lägg då till 30 minuter på tillagningstiden.

Sallad till maten

Enkel tomatsallad

Tomat- och avokadosallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem