Frittata med färs och paprika
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Timjan färsk

1.0 

kruka

Olivolja till stekning

0.5 

dl

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Frittata med färs och paprika

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 240

Kcal / portion: 744

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2974 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 21%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 310 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Timjan färsk 1.0 kruka 1%

Olivolja till stekning 0.5 dl 13%

Salt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skala och skiva rödlök. Kärna ut och strimla paprikan. Finhacka timjan.
  3. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Lägg i rödlök paprika och timjan. Fräs utan att bränna tills det har mjuknat. Lägg i färsen och salta och peppra. Stek till färsen har fått färg.
  4. Lägg färs och paprikablandning i en ugnsfast form.
  5. Vispa ägg, grädde och sambal. Slå i formen.
  6. Grädda cirka 20 minuter.

Kockens kommentar

Frittata är en italiensk äggbaserad paj fylld på olika sätt med kött, ost, grönsaker, pasta med mera.

Passar till

Tomat- & avokadosallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem