Kyckling och broccolifrittata
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 218
            Kcal / portion: 821
            GBR (GI) / port: 5
Recept: 3285 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 15%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
 - Skär kycklingen i mindre bitar. Grovhacka basilika. Strimla fänkål. Ansa och skär broccoli i buketter.
 - Hetta upp olivolja i en stekpanna. Lägg i kycklingen och salta och peppra. Stek till kycklingen är genomstekt.
 - Blanda i basilika, fänkål och broccoli. Fräs ytterligare några minuter.
 - Fördela blandningen i en ugnsfast form. Vispa ihop ägg, grädde, sambal och salt. Häll över blandningen.
 - Grädda i ugn cirka 20 minuter.