Crostini med körsbärstomater och pesto
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Crostini med körsbärstomater och pesto

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 136

GBR (GI) / port: 3

Recept: 543 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 6%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 104 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Christian Campogiani

Tillagning (15 min )

  1. Stek brödskivorna i smör i stekpanna. Skär brödet i trekanter, cirka 5 stycken per brödskiva.
  2. Skär tomater i tunna skivor.
  3. Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva.
  4. Servera genast.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem