Quorngulasch
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om gulasch >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Quorngulasch

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 456

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1823 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 1%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 602 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om gulasch > Äts ej

...

Skapat av
Jacob Wismar

Tillagning (15 min )

  1. Grovhacka lök, vitlök och paprika. Fräs på medelvärme.
  2. Tillsätt quornstrimlor, passerade tomater, kryddor, vattten och balsamvinäger. Lägg på locket och koka i cirka 10 minuter.
  3. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt och ett gott bröd.

Kockens kommentar

En gulasch innehåller egentligen av kött. Läs mer > Om gulasch.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem