Tortellini i buljong
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om fylld pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tortellini i buljong

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 83

Kcal / portion: 347

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1389 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 3%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 418 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om fylld pasta > Äts ej

...

Skapat av
Christian Campogiani

Tillagning (12 min )

  1. Koka upp vattnet och tillsätt kalvfonden.
  2. Häll i tortellini. Koka enligt anvisningarna på paketet.
  3. Servera tortellinin tillsammans med buljongen som en soppa.

Kockens kommentar

Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätt. Det här är en klassisk italiensk julrätt som kommer från Bologna i regionen Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. Säger Christian Campogiani, köksmästare på Den gamle och havet.

Passar till

Tortellini med salvia

Tortellini i tomatsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem