Laxfrittata, krämig laxomelett med cheddar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxfrittata, krämig laxomelett med cheddar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 209

Kcal / portion: 630

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2519 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 13%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 301 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och skiva rödlök. Grovriv ost. Skär lax i mindre bitar.
  2. Knäck äggen i en bunke. Blanda med grädde. Salta och peppra.
  3. Hetta upp olja i panna på medelvärme. Lägg i löken och fräs den en kort stund.
  4. Häll i äggsmeten. Sänk till låg värme. Rör om lätt med träslev så att det inte bräns vid. Tillsätt ost och tärnad lax. Lägg på lock och grädda på låg värme.
  5. När omeletten stelnat rakt igenom, lägg på rucola och ringla över lite honung.

Kockens kommentar

Läs mer om omeletter > Så steks ägg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem