Enkel dijonsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås: 6

Kockskolan:

 

Om ljusa såser >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Enkel dijonsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 116

GBR (GI) / port: 0

Recept: 695 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 104 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om ljusa såser > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Häll sherry i en kastrull och koka bort 1/3-del (2/3-delar kvar).
  2. Tillsätt fond, vatten och maizena. Rör om och låt småkoka i ett par minuter.
  3. Rör ner senap. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

Passar till allehanda kötträtter.

Passar till

Grillad lammstek

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem