Alspånsrökt lax (buffémat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bufféportioner: 20

Aluminiumfolie

 

 

Grillkol/briketter

 

 

Grill med lock >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Alspånsrökt lax (buffémat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 176

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3530 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 12%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 98 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Aluminiumfolie %

Grillkol/briketter %

Grill med lock > %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Tänd grillen i god tid.

  2. Salta och peppra laxen.

  3. Använd 1 meter folie.
    Strö alspån längs ena kanten.
    Vik folien över alspånen lika brett som laxen.
    Stick små hål i alspånsdelen.
    Lägg på laxen.
    Vik över och förslut med resterande folie.
    Var noga med att paketet blir tätt.
    Ta mer folie om så behövs.

  4. Lägg paketet på grillen. Stäng locket.
    Laxen är färdig efter cirka 20 minuter.
    Servera laxen varm eller kall.

Passar till

Fraiche dillcrème

Quinoasallad med feta

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem