Kryddpepparsill med gräddfilsprimörer och citronvinaigrette
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal små portioner: 8

Honung flytande

1.0 

tsk

Gräddfil

1.0 

dl

Salt och vitpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kryddpepparsill med gräddfilsprimörer och citronvinaigrette

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 91

Kcal / portion: 96

GBR (GI) / port: 0

Recept: 766 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 5%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 105 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Honung flytande 1.0 tsk 3%

Gräddfil 1.0 dl 18%

Salt och vitpeppar 0%

...

Tillagning

  1. Lättkoka potatis om inte färdigkokt finns.
    Låt den kallna och skiva den sedan.

  2. Skala och skär rödlök i tunna skivor.
    Skiva sill och krossa kryddpeppar.
    Blanda detta med lite sillspad.

  3. Skala morot och skär i smala "slantar".
    Tunnskiva salladslök.
    Plocka sönder blomkålen i små buketter.

  4. Koka upp vatten och sjud grönsakerna ett par minuter, men inte längre än att de fortfarande är krispiga. Ta ur och kyl av i kallt vatten så att kokprocessen avstannar.

  5. Grovriv sallat och blanda sedan alla grönsaker med gräddfil, senap, honung, lite salt och vitpeppar.

  6. Blanda/skaka samman venegrettingredienserna.

  7. Lägg upp grönsaker och sill på tallrikar.
    Rippla citronvinegrett över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem