Ägghalvor med makrillsröra (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal ägghalvor: 14

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Creme fraiche

1.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ägghalvor med makrillsröra (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 211

Kcal / portion: 103

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1448 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 18%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 49 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 2%

Creme fraiche 1.0 dl 22%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Koka ägg i 6 minuter. Skölj i kallt vatten, skala.
  2. Dra av skinnet från markrillen. Dela köttet i små bitar och rensa bort ben. Lägg i en bunke.
  3. Finhacka basilika och lägg i bunken. Pressa ner citronjuice. Tillsätt crème fraiche och blanda. Smaka av med salt och peppar.
  4. Halvera äggen. Lägg på markrillblandning.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem