Belugalinser med grapefrukt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Olivolja

4.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Belugalinser med grapefrukt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 498

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1990 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 350 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Olivolja 4.0 msk 23%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka linserna enligt anvisning på förpackning.
  2. Skala och klyfta grapefrukt. Skala och finhacka rödlök.
  3. Blanda linser med grapefrukt, rödlök och rucola i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
  4. Smula ner fårost. Pressa citronjuice över. Ringla olivolja över. Blanda om i bunken med en slev.

Kockens kommentar

Svarta linser kallas ibland för belugalinser för att de liknar belugakaviar. Linserna kokar lätt sönder.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem