Ingefärsdoftande bulgurwok
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Lime färskpressad

1.0 

styck

Sojasås japansk

1.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärsdoftande bulgurwok

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 340

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1360 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 314 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lime färskpressad 1.0 styck 1%

Sojasås japansk 1.0 dl 5%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackning.
  2. Skala och finhacka ingefära, vitlök, basilika. Finstrimla paprika, sockerärter och rödkål. Halvera cocktailtomater.
  3. Hetta upp olivolja i en wokpanna. Lägg i ingefära, vitlök och basilika. Fräs detta några sekunder.
  4. Tillsätt paprika, ärter, rödkål och tomater.
  5. Woka i cirka 2 minuter. Rör om.
  6. Pressa över limejuice och slå på soja. Woka i ytterligare 2 minuter. Rör om.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem