Valnöts- och sellerigucka (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (ā 4 dl): 1

Stjälkselleri

4.0 

stjälkar

Timjan färsk

25.0 

gram

Salt

0.5 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Valnöts- och sellerigucka (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 364

Kcal / portion: 1043

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1043 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 33%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 5%

Portionsvikt: 286 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Stjälkselleri 4.0 stjälkar 1%

Timjan färsk 25.0 gram 2%

Salt 0.5 tsk 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Grovhacka valnötter.
  2. Hetta upp en stekpanna utan matfett. Rosta (stek i torr panna) nötterna tills gyllenbruna.
  3. Skiva selleri och grovhacka timjan.
  4. Lägg alla ingredienserna i en matmixer. Mixa kort, det skall vara lite grovt.
  5. Guckan passar som tillbehör till mat, framförallt till alla slags soppor.

Kockens kommentar

Gucka = en röra, dipp eller spread. Mixad, mortlad, mosad, puréad, passerad, pressad, krossad, hackad eller på annat sätt finfördelad. Källa: "Guckalandslaget".

Passar till

Ingefärsdoftande rödbetssoppa

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem