Dillig äggröra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dillig äggröra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 284

Kcal / portion: 820

GBR (GI) / port: 5

Recept: 3282 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 22%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 289 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Knäck ägg i en bunke. Tillsätt grädde. Salta och peppra. Vispa ihop.
  2. Finhacka dill. Skala och skiva lök. Skala och finhacka vitlök.
  3. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs lök och vitlök någon minut utan att bränna, tills löken mjuknat något.
  4. Tillsätt pumpakärnor och dill. Slå på äggvispet. Sänk värmen något. Rör om med en träslev då och då tills smeten stannat sig (stelnat).
  5. Servera med kapris och bröd.

Kockens kommentar

Läs mer om äggröra > Så steks ägg.

Alternativ

Äggröra på olika sätt

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem