Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 6

Kockskolan:

 

Om smördegar >

 

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Smördegsbakad spenat- och pistagemingel

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 355

Kcal / portion: 327

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1963 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 26%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 92 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om smördegar > Äts ej

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Lättina smördegsplattorna. Skala och finhacka ingefära. Finhacka nötter och spenat.
  2. Förvärm ugnen på 200°C.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna.Fräs ingefära, nötter och spenat i 3 minuter. Dra åt sidan.
  4. Smördeg: Mjöla bakbordet och kavla ut smördegs­plattorna tunt på längden. Varva plattor och smet på varandra (3 plattor med smet emellan).
  5. Lägg över på plåt som täckts med bakplåtspapper. Vispa upp ägg i en kopp och pensla ovansidan.
  6. Grädda  i 15 minuter. Ta ut och låt svalna något. Skär eller stansa ut små crostinis (snittar).

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem