Pumparöra som tillbehör, dipp eller smörgåspålägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Om chilipasta >

 

 

Om dippsåser >

 

 

Om pumpor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pumparöra som tillbehör, dipp eller smörgåspålägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 88

Kcal / portion: 92

GBR (GI) / port: 3

Recept: 367 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 6%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 105 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om chilipasta > Äts ej

Om dippsåser > Äts ej

Om pumpor > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skala pumpan och rensa bort kärnorna. Dela pumpan i mindre bitar.
  3. Ringla olja på en plåt. Lägg på pumpan. Sätt in i ugnen i 30 minuter. Ta ut och låt svalna något.
  4. Lägg över pumpan i matberedare. Tillsätt olja, spiskummin och sambal. Pressa över citronjuice. Mixa. Smaka av med salt.

Kockens kommentar

Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat. Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar som bas. Sambal badjak är rökt sådan. Läs mer > Om chilipasta.

Passar till

Aprikos- och hasselnötsbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem