
Hjortronkompott till kötträtt
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 57

Kcal / portion: 65

GBR (GI) / port: 2
Recept: 261 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 1%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 5%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Ingefära färsk 2.0 cm 6%
Stjärnanis 3.0 styck 3%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Kärna ur äpplena och skär i tunna skivor. Skala och finhacka ingefära.
- Lägg äpple, ingefära, hjortron, stjärnanis i en kastrull. Låt småkoka under lock i 10 minuter. Salta.
Kockens kommentar
Ett sötsurt tillbehör som passar bra till kött.
Passar till
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)