Huevos revuletos San José - äggröra med svarta bönor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Huevos revuletos San José - äggröra med svarta bönor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 123

Kcal / portion: 404

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1615 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 5%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 329 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skala och finhacka lök. Finhacka jalapeno och koriander.
  2. Värm bönorna i en kastrull.
  3. Blanda ägg, lök, jalapeno, koriander och salt i en bunke.
  4. Hetta upp matolja i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt äggblandningen. Rör om med en trägaffel tills äggen stannat sig (stelnat).

Kockens kommentar

Detta är en mexikansk rätt och egentligen skall det vara den mexikanska kryddan epazote (Dysphania ambrosioides) i stället för koriander. Kryddan är klassisk till svarta bönor. Den som inte gillar koriander kan välja persilja i stället. Läs mer > Så steks ägg.

Alternativ

Äggröra på olika sätt

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem