Wallenbergare baby
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Potioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om köttbullar, färsbiffar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Wallenbergare baby

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 358

Kcal / portion: 793

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3170 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 32%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 222 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om köttbullar, färsbiffar > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Blanda färs med äggulor och grädde. Smeten skall vara ganska lös. Salta och peppra.
  2. Häll ut ströbröd på en tallrik. Rulla färsen till små köttbullar. Skölj händerna i vatten emellanåt. Rulla bullarna i ströbrödet.
  3. Hetta upp matfett i panna på medelvärme. Stek bullarna runt om i 5 minuter utan att bränna. Vänd dem med hjälp av en sked.

Kockens kommentar

Bullarna kan stekas i ugn på 200°C i 10 minuter. Den lösa smeten reser sig något i värmen. Läs mer om Wallenbergare > Om köttbullar, köttfärsbiffar.

Alternativ

Wallenbergare original

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem