
Wallenbergare baby
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 358

Kcal / portion: 793

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3170 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 32%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Blanda färs med äggulor och grädde. Smeten skall vara ganska lös. Salta och peppra.
- Häll ut ströbröd på en tallrik. Rulla färsen till små köttbullar. Skölj händerna i vatten emellanåt. Rulla bullarna i ströbrödet.
- Hetta upp matfett i panna på medelvärme. Stek bullarna runt om i 5 minuter utan att bränna. Vänd dem med hjälp av en sked.
Kockens kommentar
Bullarna kan stekas i ugn på 200°C i 10 minuter. Den lösa smeten reser sig något i värmen. Läs mer om Wallenbergare > Om köttbullar, köttfärsbiffar.