Surkålssmörgås med äggröra till frukost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

Om surkål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Surkålssmörgås med äggröra till frukost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 319

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1274 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 172 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > Äts ej

Om surkål > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och knäck ner äggen. Rör om lätt med en slev tills de börjat stelna, skall inte stekas. Salta.
  2. Lägg äggröran på brödet och toppa med surkål.

Kockens kommentar

Blommorna på bilden är ätbara violer, vilka ibland finns att köpa i handeln.

Surkål är nyttigt och skonsamt för magen. Kan enkelt tillagas. Läs mer > Om surkål.  

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem