Fårostsallad med minisparris och sultanrussin (lätt måltid)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillval:

 

Honung flytande

1.0 

msk

Rödbetsgroddar

20.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fårostsallad med minisparris och sultanrussin (lätt måltid)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 247

Kcal / portion: 334

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1335 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 16%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 135 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillval:

Honung flytande 1.0 msk 5%

Rödbetsgroddar 20.0 gram 1%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Dela osten i bitar och lägg på fat. Skär sparrisen i mindre bitar.
  2. Hetta upp olja i en panna och fräs sparris och russin i cirka 3 minuter. Tillsätt tamarisoja. Häll fräset över osten.
  3. Ringla gärna lite honung på toppen. Toppa t.ex. med rödbetsgroddar.

Kockens kommentar

Det är skillnad på fårost och fårost. Välj en du tycker om. Ostens karaktär och smak sätter prägeln på denna rätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem