
Fårostsallad med minisparris och sultanrussin (lätt måltid)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 247

Kcal / portion: 334

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1335 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 16%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillval:
Honung flytande 1.0 msk 5%
Rödbetsgroddar 20.0 gram 1%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (12 min )
- Dela osten i bitar och lägg på fat. Skär sparrisen i mindre bitar.
- Hetta upp olja i en panna och fräs sparris och russin i cirka 3 minuter. Tillsätt tamarisoja. Häll fräset över osten.
- Ringla gärna lite honung på toppen. Toppa t.ex. med rödbetsgroddar.
Kockens kommentar
Det är skillnad på fårost och fårost. Välj en du tycker om. Ostens karaktär och smak sätter prägeln på denna rätt.