Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 507

GBR (GI) / port: 9
Recept: 2027 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 3%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Tillaga ris enligt anvisning på förpackning. Låt svalna.
- Ta ut ärtor ur frysen och låt dem tina.
- Sätt ugnen på 200°C.
- Koka upp lite lätt saltat vatten. Lägg i fisken och dra av från plattan. Lägg på lock och låt stå 5-10 minuter beroende på filéernas tjocklek.
- Packa in brödet i folie och sätt in i ugnen i cirka 10 minuter.
- Strimla sallat t.ex. med en osthyvel. Ansa, skiva och hacka purjolök.
- Ta ut brödet och lägg ris i mitten. Ta upp fisken och dela i mindre bitar. Lägg fisk, purjo och ärter på riset. Toppa med remouladsås. Vik ihop till ett fint paket.