Wraps med fisk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Aluminiumfolie

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Wraps med fisk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 507

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2027 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 386 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Aluminiumfolie %

...

Skapat av
Beatrice, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Tillaga ris enligt anvisning på förpackning. Låt svalna.
  2. Ta ut ärtor ur frysen och låt dem tina.
  3. Sätt ugnen på 200°C.
  4. Koka upp lite lätt saltat vatten. Lägg i fisken och dra av från plattan. Lägg på lock och låt stå 5-10 minuter beroende på filéernas tjocklek.
  5. Packa in brödet i folie och sätt in i ugnen i cirka 10 minuter.
  6. Strimla sallat t.ex. med en osthyvel. Ansa, skiva och hacka purjolök.
  7. Ta ut brödet och lägg ris i mitten. Ta upp fisken och dela i mindre bitar. Lägg fisk, purjo och ärter på riset. Toppa med remouladsås. Vik ihop till ett fint paket.

PASSAR TILL

Hemlagad remouladesås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem