Quorn-färsbiffar med rödbetsslaw
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så ugnslagas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Quorn-färsbiffar med rödbetsslaw

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 599

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2396 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 448 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så ugnslagas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzon

Tillagning (30 min )

  1. Skala rödbeta och lök. Strimla eller riv detta fint. finstrimla även vitkål t.ex. med en potatisskalare. Blanda allt med youghurt, majonnäs och senap. Smaka av med kryddor.
  2. Blanda vatten, ströbröd och ägg. Låt svälla några minuter. Blanda med quornfärs och kryddor. Forma färsen till små biffar.
  3. Stek försiktigt i stekpanna med matfett på medelvärme i några minuter på var sida.

Kockens kommentar

Biffarna kan också tillagas i ugn på 225°C i 20 minuter.

Quorn® (registrerat varumärke) är ett vegetativt halv­fabrikat utvecklat i England 1985 och som idag odlas i stor omfattning. Det består av mycel från svampen Fusarium venenatum, som blandats med olika aromämnen och äggvita. Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem