Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal burgare: 4

Kidneybönor vita konserv sköljda

150.0 

gram

Senap fransk osötad

2.0 

msk

Vinäger

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 497

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1988 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 10%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 293 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Kidneybönor vita konserv sköljda 150.0 gram 9%

Senap fransk osötad 2.0 msk 2%

Vinäger 2.0 msk 0%

...

Skapat av
Lauritzon

Tillagning (45 min )

  1. Tina quornburgarna. Sätt på grillen. Skala och skiva rödlök i ringar. Skala och finhacka eller mosa vitlök.
  2. Rör ihop majonnäs, cilipulver och vitlök.
  3. Häll bort bönspad och skölj bönorna i kallt vatten. Blanda senap med vinäger och lägg i bönorna.
  4. Grilla burgarna. Vänd dem några gånger.
  5. Skala avokado och skiva den. Lägg ostskivor hastigt på grillen, sedan på burgarna. Lägg en AXA Gi-ruta underst och varva sallat, avokado, burgare och majonnäs. Avsluta med Gi-ruta.
  6. Serveras genast med dijonbönor till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem