
Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 497

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1988 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kidneybönor vita konserv sköljda 150.0 gram 9%
Senap fransk osötad 2.0 msk 2%
Vinäger 2.0 msk 0%
...
![]()
Skapat av
Lauritzon
Tillagning (45 min )
- Tina quornburgarna. Sätt på grillen. Skala och skiva rödlök i ringar. Skala och finhacka eller mosa vitlök.
- Rör ihop majonnäs, cilipulver och vitlök.
- Häll bort bönspad och skölj bönorna i kallt vatten. Blanda senap med vinäger och lägg i bönorna.
- Grilla burgarna. Vänd dem några gånger.
- Skala avokado och skiva den. Lägg ostskivor hastigt på grillen, sedan på burgarna. Lägg en AXA Gi-ruta underst och varva sallat, avokado, burgare och majonnäs. Avsluta med Gi-ruta.
- Serveras genast med dijonbönor till.