
Chili- och kokosglaserade quorn-filéer med matig sallad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 463

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1854 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 5%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Tina quornfiléerna.
- Skölj rucola och låt rinna av. Häll bort bönspad i durkslag och skölj bönorna. Halvera tomater. Skala och tärna avokado. Droppa lime på avokadon så att den inte mörknar.
- Blanda försiktigt rucola, bönor, tomater. Droppa lite rapsolja över.
- Hetta upp matolja i panna och lättstek quornfiléerna enligt anvisning på förpackning. Salta och peppra lätt. Pensla med chilisås mot slutet.
- Fördela salladen på tallrikar. Garnera med avokado. Lägg 2 uppskurna filéer på var tallrik. Droppa över lite soja och lime.