Chili- och kokosglaserade quorn-filéer med matig sallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Sojasås japansk

2.0 

msk

Flingsalt

 

 

Svartpeppar nymald

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chili- och kokosglaserade quorn-filéer med matig sallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 463

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1854 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 5%

Portionsvikt: 412 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sojasås japansk 2.0 msk 1%

Flingsalt 0%

Svartpeppar nymald 0%

...

Skapat av
Liselotte

Tillagning (30 min )

  1. Tina quornfiléerna.
  2. Skölj rucola och låt rinna av. Häll bort bönspad i durkslag och skölj bönorna. Halvera tomater. Skala och tärna avokado. Droppa lime på avokadon så att den inte mörknar.
  3. Blanda försiktigt rucola, bönor, tomater. Droppa lite rapsolja över.
  4. Hetta upp matolja i panna och lättstek quornfiléerna enligt anvisning på förpackning. Salta och peppra lätt. Pensla med chilisås mot slutet.
  5. Fördela salladen på tallrikar. Garnera med avokado. Lägg 2 uppskurna filéer på var tallrik. Droppa över lite soja och lime.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem