Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 133

Kcal / portion: 394

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1576 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 7%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillval:
Koriander färsk 1.0 kruka 0%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%
...
![]()
Skapat av
Liselotte
Tillagning (45 min )
- Tina quornfärsen.
- Ansa och finhacka chilifrukt. Skala och riv ingefära, vitlök och morot. Finhacka eventuell koriander. Skala och tärna mango och avokado. Skölj sallat och dela på bladen.
Lägg nötter, mango och avokado i separata skålar och salladsblad på tallrik eller fat. - Hetta upp olja i en stor panna. Fräs chili, ingefära och vitlök hastigt utan de tar färg. Tillsätt quorn och morötter. Fräs ytterligare i 4-5 minuter på medelvärme.
- Tillsätt fisksås/soja och låt det koka in. Lägg i skål och garnera med koriander.
- Servera. Låt var och en fylla sallatsblad med färs, jordnötter, mango och avokado.