Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 565

GBR (GI) / port: 13
Recept: 2262 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 3%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Långkornigt ris 3.0 dl 40%
Rödkål ansad 300.0 gram 4%
Persilja 4.0 stjälkar 0%
...
![]()
Skapat av
Lauritzon
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
- Fetta in en ugnsplåt. Lägg ut quornfiléerna på plåten.
- Blanda ägg, senap och ströbröd. Pensla blandningen jämt över filéerna.
- Sätt in i ugn i cirka 20 minuter tills de fått fin färg.
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
- Strimla rödkål. Servera filéerna på en bädd av rödkål. Garnera med persilja.