Glöggsill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser (ā 5 dl): 1

Lag:

 

Glögg

4.0 

dl

Lagerblad

3.0 

blad

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Glöggsill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 483

GBR (GI) / port: 1

Recept: 483 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 348 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Lag:

Glögg 4.0 dl Äts ej

Lagerblad 3.0 blad Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 48 tim )

  1. Skär sillfiléerna i cm-tjocka bitar. Skala och skiva lök tunt. Skala, kärna ur och skiva äpple.

  2. Varva sill, lök och lagerblad i en glasburk. Häll över kall glögg så att det täcker sillen.

  3. Sätt in i kylskåp i minst två dygn.

Kockens kommentar

Använd den glögg som Du tycker om.
Vi använde en röd starkvinsglögg.

PASSAR TILL

Hemlagat rågbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem