Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 483

GBR (GI) / port: 1
Recept: 483 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min + 48 tim )
- Skär sillfiléerna i cm-tjocka bitar. Skala och skiva lök tunt. Skala, kärna ur och skiva äpple.
- Varva sill, lök och lagerblad i en glasburk. Häll över kall glögg så att det täcker sillen.
- Sätt in i kylskåp i minst två dygn.
Kockens kommentar
Använd den glögg som Du tycker om.
Vi använde en röd starkvinsglögg.