Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 145

Kcal / portion: 131

GBR (GI) / port: 2
Recept: 526 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 5%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Så lagas bladkål > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Rent-a-Chef
Tillagning (1 tim )
- Skär laxen i mindre bitar.
- Häll lag-ingredienserna i en kastrull. Låt koka upp och lägg i laxbitarna. Ta av kastrullen från plattan och låt laxen dra i lagen i 30-60 minuter.
- Skala och tärna palsternacka. Lägg tärningarna i en kastrull med mjölk och låt sjuda i 10 minuter. Passa så att inte mjölken kokar över. Låt svalna något. Mixa med mixerstav. Smaksätt med salt och citronjuice.
- Skär vörtbrödet i små sandwichbitar. Riv grönkål i små bitar. Klyfta fikon. Lägg på lax, lite grönkål, kräm och fikon.