Sherrylax på vört
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal snittar: 4

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

Så lagas bladkål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sherrylax på vört

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 145

Kcal / portion: 131

GBR (GI) / port: 2

Recept: 526 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 5%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 91 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

Så lagas bladkål > Äts ej

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (1 tim )

  1. Skär laxen i mindre bitar.
  2. Häll lag-ingredienserna i en kastrull. Låt koka upp och lägg i laxbitarna. Ta av kastrullen från plattan och låt laxen dra i lagen i 30-60 minuter.
  3. Skala och tärna palsternacka. Lägg tärningarna i en kastrull med mjölk och låt sjuda i 10 minuter. Passa så att inte mjölken kokar över. Låt svalna något. Mixa med mixerstav. Smaksätt med salt och citronjuice.
  4. Skär vörtbrödet i små sandwichbitar. Riv grönkål i små bitar. Klyfta fikon. Lägg på lax, lite grönkål, kräm och fikon.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem