Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 303
            Kcal / portion: 285
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1141 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 31%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Skala och kärna ur pumpan. Koka pumpaköttet ett par minuter i lite vatten. Mixa med mixerstav. 
 - Tillsätt grädde och fond. Låt koka upp.
 - Tillsätt lite matlagningsmjöl för tjockare sås och låt småkoka 5 min. Salta och peppra.
 
Kockens kommentar
Såsen passar väl till kötträtter.